PRIBOR ZA TESTERE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
19 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Futrola za mač motorne testere - Za mačeve do 56 cm dužine
239,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Korak .325" - Debljina: .058"
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Korak .325" - Debljina: .058" - Broj elemenata: - Broj reznih zuba: - Odgovara za b...
1.659,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Korak .325" - Debljina: .058" - Broj elemenata: 72DL - Broj reznih zuba: 36
1.595,00 RSD
Sačuvano u omiljne
-Mač 406 mm,za električne testere
999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Dužina maca: 455mm
540,00 RSD
Ušteda 10%
600,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 220 W - Broj obtraja praznog hoda: 7500 /min - Vibracij...
4.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Dimenzije: 80x81x80cm - Materijal: pocinkovani čelik
4.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Stega za mač lančane testere - Praktična za oštrenje lanca na terenu
672,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Set za oštrenje lanca na lančanim testerama - Set sadrži: turpije 4.0mm, 4.8mm, 5.5m...
999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Vodilica za precizno oštrenje lanaca na motornoj testeri - Može da koristi okrugle i...
2.201,00 RSD
Pročitajte

Posedovanje motorne ili električne testere donosi brojne prednosti, ali kako bi ovaj moćni alat ostao produktivan i bezbedan, neophodno je redovno ga održavati i obezbediti mu kvalitetne rezervne delove.

Lanac za motornu testeru

Lanac za motornu testeru je ključna komponenta svake testere. Bez obzira na veličinu vaše testere, bilo da je mala ili velika, lanac odgovarajuće dužine je neophodan. Izbegavanje problema u radu i održavanje efikasnosti vaše testere zavisi od pravilnog odabira lanca za motornu testeru. U našoj ponudi možete pronaći lance sa 36 zuba, 32 zuba i mnoge druge. Trebalo bi da znate da dužina mača određuje dužinu lanca.

Oštrač lanca motorne testere - Ručni i mašinica

Da biste uvek imali oštar lanac, neophodno je održavanje pomoću oštrača - vodilice. Oštar lanac čini testeru efikasnijom, omogućava precizno i čisto sečenje, a takođe doprinosi dugotrajnosti vaše testere. Lanac bi trebalo oštriti svaki put kada osetite da testeri treba više snage da prođe kroz drvo ili kada lanac počne da proizvodi sitne strugotine umesto većih, što je znak da lanac više nije oštar.

Mašina za oštrenje lanca je odlična za brzo i efikasno oštrenje na terenu, dok su ručni oštrači lanca testere idealni detaljisanje. Kako biste sačuvali oštrinu vašeg lanca, potrebna vam je dobra turpija. Imamo set turpija za lanac motorne testere širine 4.0mm, 4.8mm, 5.5mm, kao i ravnu od 150mm. Odabir turpije zavisi od tipa i dužine lanca, kao i od načina na koji je lanac održavan. Evo primer: Ako ste nekada pogrešno oštrili lanac, moguće je da će biti potrebna turpija veće širine da vrati lanac u prvobitno stanje.

Mačevi za testere

Kada je u pitanju odabir mača, važno je znati da postoje razlike između mačeva za motorne i električne testere. Na primer, mačevi za električne testere su često manji i lakši, što omogućava manje naporne radnje, dok su mačevi za motorne testere obično veći i robusniji, omogućavajući sečenje debljih drva. U našoj ponudi možete pronaći mačeve za testere dužine 406mm, 455mm i 500mm.

Redovno održavanje motorne ili električne testere pomaže u održavanju efikasnosti u radu. Oštra testera se lakše i brže kreće kroz drvo, što čini vaš rad produktivnijim. Drugo, održavanje pomaže u produžavanju radnog veka vaše testere, štedeći vam novac na dugi rok.

Bezbednost je takođe važan faktor. Ispravan i dobro održavan lanac i mač su ključni za bezbednu upotrebu testere.

Takođe nudimo stalak za sečenje i stegu za mač, koje će dodatno olakšati vaš rad i učiniti ga bezbednijim.

Na kraju, sve ove proizvode možete jednostavno poručiti sa našeg sajta. Nudimo isporuku na adresu, a za online porudžbine preko 3.000 dinara nudimo besplatnu dostavu. Dakle, sve što vam je potrebno za održavanje vaše električne ili motorne testere možete pronaći na jednom mestu - na našem sajtu.