Najčešća pitanja

 U našoj ponudi ima veoma mnogo artikala koji su asortimanski i iz tog razloga na jednoj slici ima više artikala (iskazana cena odnosi se na jedan artikal). Ukoliko želite da naručite određeni artikal iz asortimana molimo Vas da u napomeni tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

U slučaju kada je pošiljka koju primite oštećena, najbolje je da odmah, a najkasnije u roku od 24h kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, način i postupak izjavljivanja reklamacije za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći na strani reklamacije.
Svi artikli koji se prodaju preko Woby Haus online prodaje su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla Woby Haus d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.

E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takođe nam možete poslati nove informacije na webprodaja@wobyhaus.co.rs i mi ćemo ih korigovati za Vas.

Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.

Potrebno je da kliknete na link prijavite se, a zatim na link Zaboravili ste lozinku? nakon čega će biti potrebno da unesete Vašu e-mail adresu na koju će Vam stići link za resetovanje lozinke.

Možete nas u tom slučaju kontaktirati pozivom na broj 021/210-2100 ili 062/530-029 i mi ćemo poručiti za Vas.
Dostupni smo radnim danima 7-15h, subotom 8-13h, dok nedeljom ne radimo.