Skele

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Skele 76410666
- Aluminijske merdevine sa metalnom platformom kao dodatak - Maksimalna nosivost 150 k...
13.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Skele 76400590
- Nosivi ram za skelu - Kvalitetno vareno
4.907,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Skele 76400505
- Visina: 520 cm - Širina: 183 cm - Dubina: 73 cm - Metalna - Cetiri tocka sa opciom ko...
77.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Skele 76400596
UČVRŠČIVAČ ZA GRAĐEVINSKU SKELU
50,00 RSD
Pročitajte

Pokretne skele predstavljaju važan deo opreme za različite radove na visini. Bilo da ste građevinski radnik, slikar, restaurator ili majstor, odabir prave mobilne skele za vaš zadatak je ključan.

Mobilne skele su manje i lakše za premještanje nego klasične skele. One su dizajnirane tako da budu brzo sastavljene i rastavljene, što omogućava radnicima da ih lako premeste sa mesta na mesto. Pokretne skele su idealne za poslove koji zahtevaju rad na više različitih lokacija, ali i za radove na manje pristupačnim mestima. One su takođe odlične za unutrašnje radove, kao što su krečenje ili instalacija rasvete, kao i na visinskim poslovima.

Pokretne skele vrhunskog kvaliteta

Nudimo široku ponudu kvalitetnih mobilnih skela, dizajniranih za maksimalnu sigurnost, izdržljivost i lakoću upotrebe. 

Pokretne skele su napravljene od metala i aluminijuma, uz mogućnost izbora različitih visina i nosivosti, garantujući tako da ćete pronaći pravu skelu za svoje specifične potrebe. Naše skele su jednostavne za montažu i demontažu, a njihova mobilnost omogućava vam da lako premeštate opremu sa mesta na mesto. Opremljene su kvalitetnim točkovima!

U ponudi su pokretne skele i merdevine sa platformom visine 3, 5 i 6 metara.

Uz svaki proizvod detaljno je opisan materijal izrade, visina, nosivost, lakoća montaže i sigurnosne karakteristike, kako biste mogli da donesete informisanu odluku. Naš tim stručnjaka je uvek dostupan da vam pomogne da odaberete najbolju mobilnu skelu za vaš projekat.