BENZINSKI TRIMERI

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
7 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Motor: dvotaktni - Mešavina: 1:25 - Max.prečnik košenja: 44cm - Prečnik najlona: 2...
11.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Zapremina cilindra: 53 ccm - Max. snaga: 1.50 kW - Zapremina rezervoara: 1250 ml ...
12.499,00 RSD
Pročitajte

Duboko zaronite u svet savršeno uređenih dvorišta sa našom bogatom ponudom trimera za travu. Ovi alati čine čuda u održavanju vašeg travnjaka, pružajući vam svestranost i preciznost koju obične kosilice jednostavno ne mogu da postignu. Kada je svaki kutak vašeg dvorišta važan, trimer za travu je vaš najpouzdaniji partner.

Trimeri za travu

Kada govorimo o trimerima, postoje dva glavna tipa - benzinski i električni. Benzinski trimeri nude snažnu performansu i mogućnost rada bez kabla. Sa motorima velike zapremine, maksimalnom snagom motora koja seže do impresivnih brojeva, i mogućnošću postizanja visokog broja obrtaja, benzinski trimeri su prava mašinerija za brzo i efikasno uređivanje travnjaka. Njihova težina i dužina su prilagođene za optimalnu kontrolu i udobnost tokom rada.

Električni trimeri, s druge strane, pružaju tiši rad i manje održavanje, što ih čini idealnim za manja dvorišta ili za one koji žele manje bučnu opciju. Bez obzira na vrstu koju izaberete, svaki trimer iz naše ponude garantuje vam vrhunski kvalitet i izdržljivost.

Iako su trimeri fantastični alati za precizno uređivanje travnjaka, postoje trenuci kada kosilice za travu dolaze do izražaja. Za veće površine travnjaka, kosilice su i dalje najefikasniji izbor, pružajući vam ravnomerno i brzo košenje. Trimeri za travu su idealni za sečenje korova i za taj posao su bolja opcija od kosilica.

Benzinski trimeri za travu

Ako tražite robustnost i snažnu performansu, benzinski trimeri za travu su pravi izbor. Oni dolaze sa zapreminom motora koja se kreće od 35cc do 53cc, nudeći vam širok spektar snage za različite potrebe. Maksimalna snaga motora varira od 1.2 kW do 1.7 kW, što vam omogućava da se nosite sa čak i najtežim zadacima košenja. Kada je u pitanju broj obrtaja, benzinski trimeri su u stanju da postignu impresivnih 3.400 do 7.500 obrtaja u minuti, garantujući brzo i efikasno košenje.

Važno je napomenuti da su benzinski trimeri konstruisani da budu izbalansirani i udobni za rukovanje. Težina ovih mašina se kreće od 7 do 10 kilograma (prazni), dok njihova dužina varira od 1.5 do 2 metra, sve kako bi obezbedili optimalnu kontrolu i udobnost. Trimeri za travu se najbolje održavaju korišćenjem perača pod pritiskom

U našoj ponudi nećete naći samo trimere, već i raznovrsne rezervne delove i pribor. Bez obzira da li vam je potreban novi najlon za trimer, glava za trimer, sečivo ili štitnik. Koristite zaštitne rukavice u radu sa trimerom. Ukoliko kupujete baštenske alate, nemojte zaboraviti na sekire za cepanje drva.

Izaberite pravi model za sebe i pretvorite održavanje dvorišta u pravo zadovoljstvo. Pregledajte našu ponudu i pronađite savršeni trimer za travu za svoje potrebe - vaše savršeno dvorište je samo jedan klik daleko.