BRUSILICE VIBRACIONE

po strani
5 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 150 W - Broj obrtaja praznog hoda: 12.000 /min - Dimenz...
2.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230V - 50 Hz - Snaga: 130 W - Broj oscilacija: 14000 /min - Težina: 1 kg
2.749,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 220 W - Broj oscilacija: 20.000 /min - Opcija brušen...
4.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 230 W - Broj obrtaja praznog hoda: 13.500 /min - Dimenz...
3.119,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 250 W - Broj obrtaja praznog hoda: 6000-11.000 /min - D...
3.999,00 RSD
Pročitajte

Vibracione brusilice - stolarski alat

Vibracione brusilice, najviše se koriste kod obradu drvenih površina, ali u oblast njene primene ulaze i druge vrste materijala. Vibracione šlajferice za drvo su nezaobilazni deo profesionalne opreme budući da su veoma važan alat za finalnu fazu obrade, odnosno, sređivanja. Za razliku od običnih šlajferica, vibracione se koriste isključivo za šmirglanje drveta i obradu. Veoma su efikasne za definisanje završnog sloja na malim i velikim površinama, sa vrhunskim krajnjim izgledom - izbrušenim, ispoliranim i uglađenim. Ovaj alat funkcioniše pomoću brusnog papira koji se kreće napred-nazad i na taj način vrši proces brušenja. Brusni papir se sa uređajem naječešće integriše pomoću stezaljke koja čini da ovaj bitni element čvrsto stoji na mestu i obavlja funkciju. Womax vibracione brusilice će vam odlično poslužiti bilo da ste profesinalac ili se ovim bavite iz hobija. Nemojte zaboraviti da koristiite zaštitne rukavice prilikom rada sa vibracionom brusilicom.

Brusilice za drvo za maksimalne rezultate

Vibracione brusilice za drvo su veoma koristan i svestran alat koji će radove učiniti ne samo jednostavnijim i efikasnijim, već i sa boljim finalnim izgledom. Ovaj alat vam omogućava fino i precizno brušenje raznih površina, što ga čini alatom koji se koristi u završnoj fazi. Iako se prilikom brušenja stvara velika prašina, sa brusilicom za drvo ne morate brinuti, jer ima priključnu kesu u koju se skladišti prašina, odnosno filter koji sakuplja prašinu od brušenja, što radno okruženje čini čistim i pogodnim za dalji rad. Vibracione brusilice su lake, jednostavne i bezbedne za rad, tako da ih mogu koristiti i amateri. U profesionalne svrhe se koriste jače brusilice zbog svakodnevnog korišćenja. Cena vibracione brusilice je u skladu sa jačinom, odnosno, snagom i drugim faktorima koji ukazuju na kvalitet uređaja, te što je veća snaga vibracione brusilice, i njena cena je veća, u skladu sa kvalitetom.

Koju vrstu šlajferice za drvo izabrati?

Ovaj alat nam dolazi u dva oblika - najčešće je pravougaonog oblika, ali se mogu naći i šlajferice za drvo trouglastog oblika. Ukoliko je potrebno da ispolirate, odnosno izbrusite neke uglove i nepristupačne delove, onda je dobro rešenje imati model trouglastog oblika koja može da priđe teže dostupnim uglovima. Ukoliko, pak, planirate da tretirate ravne i velike površine, vibraciona šlajferica praugaonog oblika je ipak adekvatnije rešenje. Pogledajte i ponudu profesionalnih frezera za drvo, kružnih testera za drvo i udarnih bušilica.