CREVA ZA VODU PRSKALICE I NASTAVCI

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
125 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Plasticni adapter od 1" za tri debljine creva
44,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Crevo baštensko 1/2" - Dimenzije: 12x2.0mm x 50m
4.599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Debljina stenke: 1.5mm - Dimenzije: 1/2" 15m - Troslojno, armirano
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- 1/2" x 15m - crevo nije armirano i nije namenjeno za rad pod pritiskom, radno opterecenj...
1.020,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Debljina stenke: 1.5mm - Dimenzije: 1/2" 25m - Troslojno, armirano
1.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- 1/2" x 25m - crevo nije armirano i nije namenjeno za rad pod pritiskom, radno opterecenj...
1.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Crevo baštensko 1/2" - Dvoslojno sa armaturom - Marterijal: PVC - Dužina 25m
1.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Debljina stenke: 1.5mm - Dimenzije: 1/2" 50m - Troslojno, armirano
4.215,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Crevo baštensko 3/4" - Dimenzije: 19x2.5mm x 15m
2.599,00 RSD
Pročitajte

Gumena i armirana creva za vodu

Kada je reč o crevima za vodu, izbor je širok i raznolik. U našoj ponudi možete pronaći gumena i armirana creva za vodu. Gumena baštenska creva su fleksibilna i laka za rukovanje, dok su armirana creva izuzetno otporna na pritisak i oštećenja zahvaljujući svojoj ojačanoj strukturi. Armirana creva su idealna za veće količine vode i pod jačim pritiskom, dok su gumena creva odlična za svakodnevnu upotrebu. Važe za nezaobilazni baštenski alat.

Pored creva, u ponudi je i veliki izbor nastavaka za crevo i adaptera za česmu. Ovi dodaci mogu da vam olakšaju rad i omoguće vam da maksimalno iskoristite svoje crevo. Izbor dodataka će zavisiti od tima i prečnika baštenskog creva.

Creva za vodu 1/2 i 3/4 cola

U ponudi su i creva različitih dimenzija, odnosno "cola". Najčešće se koriste creva od 1/2 i 3/4 cola. Crevo za vodu od 1/2 cola je namenjeno za poslove gde je potreban jači pritisak, dok je crevo za vodu od 3/4 cola bolje za poslove gde je potreban protok velike količine vode, a manji pritisak, kao što je navodnjavanje i zalovanje većih površina.

Pored ovih, tu su i baštenska creva od PVC-a, koja su lagana i fleksibilna, kao i rastegljiva creva koja su izuzetno praktična za skladištenje. Creva za vodu su dostupna u dužinama od 15 do 50 metara, što znači da možete odabrati dužinu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Dužina baštenskog creva za slavinu će zavisiti od površine i lokacije za zalivanje i blizine česme.

Kvalitetna baštenska creva za zalivanje 

Kada je reč o crevima za zalivanje, najbolja opcija bi bila laka baštenska creva od PVC-a i gume. Ova creva su dizajnirana da budu laka za rukovanje i da pruže dovoljno vode za vaše biljke bez prevelikog pritiska koji bi mogao da ošteti osetljive biljke

U našoj ponudi su i creva za navodnjavanje, ojačana creva, creva za prskalice i pretakanje, kao i baštenska creva na motalici. Baštenska creva na motalici su izuzetno praktična za održavanje reda i čistoće u vašem radnom prostoru.

Važno je napomenuti da postoji jasna razlika između creva za vodu i baštenskih creva. Creva za vodu su dizajnirana da izdrže veći pritisak i koriste se za različite poslove, dok su baštenska creva namenjena samo za baštu. 

Kvalitetno crevo će trajati duže, pružiti bolje performanse i učiniti vaš posao lakšim. Kupovinu možete obaviti na našem sajtu, nudimo isporuku na adresu, a za online porudžbine preko 3.000 dinara nudimo besplatnu dostavu.