HEFTALICE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
3 proizvoda
Sačuvano u omiljne
HEFTALICE 74615004
- Napon: 4V - Kapacitet baterije:1.5Ah Li -Brzina kucanja: 30kom/min - Punjenje : 3-5 sati...
2.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
HEFTALICE 74472100
- Napon: 230V-50Hz - Snaga: 720W - Broj udaraca: =20/min - Municija: Type 53 (BOSC...
3.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
HEFTALICE 74475100
- Napon: 230V-50Hz - Broj udaraca: 20/min - Punjenje šanžera: sa strane - Klamarice:...
5.999,00 RSD
Pročitajte

Heftalice za drvo - praktičan i jednostavan alat

Heftalice su jedan od osnovih alata koji se koristi prilikom izrade nameštaja. Tačnije, heftalice se koriste u završnoj fazi obrade, kada već dođe do finih obrada, odnosno postavljanja tkanine na drvo - tapaciranja. Svaki stolar koji se bavi ovim zanatom zna da je ovo alat bez kojeg je proces izrade nameštaja nezamisliv.

Kada je reč o profesionalnoj upotrebi ovog električnog alata, važno je istaći da su unapređene verzije heftalica umnogome olakšale ovaj stolarski posao. To se odnosi na električne heftalice za tapaciranje, koje su neophodne za finalnu izradu nameštaja.

Električne heftalice za nameštaj su dobar izbor

Svaki posao koji zahteva mnogo ponavljanja heftanja biće lakši sa električnom heftalicom. Sa električnom heftalicom je mnogo lakše raditi jer ne zahteva napor kao ručna heftalica, što je čini izuzetno efikasnom i pogodnom za situacije kada je pred vama mnogo ponavaljanja u procesu heftanja prilikom tapaciranja nameštaja i drugih radova koji podrazumevaju heftanje nekog materijala.

Električne heftalice za drvo su pogodne ne samo za profesionalce koji ovaj alat koriste za svoj posao, već i za hobiste i ljude koji vole da budu “sam svoj majstor”. Ovaj alat je ideala za „uradi sam“ projekte, jer je prilično jednostavna za upotrebu ukoliko pratite uputstvo za korišćenje. Električne heftalice se koriste za podove, tepihe, izolaciju, postavljanje paravana i presvlake. Mobilne su i fleksibilne, te ćete moći da uradite šta treba i pod nezgodnim uglovima gde bi stiskanje okidača obične vrste heftalice za spajanje bilo teško ili čak nemoguće. Pogledajte i modele električnih odvijača.

Heftalice na struju i benefiti

1. Multifunkcionalnost - Među mnogim prednostima korišćenja električne heftalice za je i dizajn koji omogućava raznovrsnost. Ovaj alat može adekvatno pričvrstiti materijale na širok spektar različitih površina, od tepiha i presvlaka do krovnog kartona. Takođe, heftalica na struju može probiti šperploču, a ponekad čak i tanke komade lima.

2. Preciznost - Heftalice na struju su veoma efikasan alat i zato što pružaju visok nivo preciznosti prilikom izvođenja radova. Iz tog razloga, ovi alati su najkorisniji za velike projekte koji zahtevaju brzinu i kvalitet. Kao bonus, ova preciznost znači smanjenje izgubljenih ili uništenih spajalica.

3. Lakoća upotrebe - Prilikom korišćenja električne heftalice nije potrebno ulaganje snage i napora kao kod drugih vrsta, te je ovaj alat izuzetno pogodan i u kontekstu lake i jednostavne upotrebe.