BRUSILICE TRAČNE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Snaga: 900W - Brzina trake u praznom hodu: 360m/min - Kabl dužine 2 metra - Dimenz...
4.799,21 RSD
Ušteda 20%
5.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napajanje: 230 V - 50 Hz - Snaga: 900 W - Velicina šmirgle: 76x533 mm - Brzina rot...
6.799,00 RSD
Pročitajte

Tračna brusilica - efikasno rešenje za obradu većih površina

Trakasta brusilica je tip brusilice koji mogu koristiti i profesionalci i amateri, budući da nije suviše zahteva za upotrebu, a daje odlične rezultate u obradi raznovrsnih materijala - od drveta do metala. Tračne brusilice spadaju u električni alat koji je veoma efikasan za radove brušenja drveta i drugih materijala, ali se ipak najviše koriste u pripremnim radovima, s obzirom da su najefikasnije kod odstranjivanja određenih materijala, boja i laka. U ponudi su Womax tračne brusilice, kao i ugaone Bosch brusilice i Womax brusilice. Kao i ostali alati poput udarne bušilice.

Tračne šlajferice za drvo upotpunjuje proces obrade

Ovaj visokofunkcionalni i praktični alat je veoma pogodan za proces obrade drveta, budući da bez problema i sa velikim uspehom šmirgla ostatke materijala koje želite da odstranite. Princip funkcionisanja tračne brusilice je krajnje jednostavan, što i njenu upotrebu čini lakom čak i za hobiste. Tračna šlajferica radi po principu ravnomernog rotiranja trake pomoću brusnog papira (peščani ili šmirgla papir) koja se vrti u krug i vrši proces brušenja ili skidanja starog materijala poput laka, boje i tome slično. Brusni papir koji služi za obradu površina dolazi u različitim varijantama shodno materijalu koji se obrađuje. Tačnije, brusni papir ima više vrsta koje u skladu sa tim da se je potrebno brusiti drvo, metal ili skidati boju.

Trakaste brusilice za eliminisanje starih materijala sa velikih površina

Tračna šmirgla daje odlične rezultate brušenja kod velikih i ravnih površina, ostavljajući ih glatkim i uredno izravnanim. Slične su šlajfericama za drvo. Ovaj alat je veoma važno sredstvo u prvim fazama procesa obrade drveta, metala i drugih materijala. Trakasta šmirgla će pripremiti materijal tako što će ga odstraniti sa njega stare boje, lakove i tome slično i pripremiti ga za sledeće faze sređivanja.

Stona trakasta brusilica je veoma efikasan alat kako u profesionalnim, tako i u kučnim uslovima. Ovaj model tračne brusilice je efikasno rešenje za grubo i fino brušenje drveta i metala budući da pruža visok nivo preciznosti prilikom rada. U skladu sa materijalom koji želite da obrađujete, na raspolganju je tračna brusilica za metal i tračna brusilica za drvo.