BRUSILICE ČEONE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
5 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 500 W - Br. obrtaja: 0 - 28.000 o/min - Prihvat alata: ...
7.937,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 130 W - Br. obrtaja: 8000 - 30000 /min - Mašina dola...
3.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 160 W - Br. obrtaja: 8000 - 33000 /min - Set u koferu ...
4.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 600 W - Br. obrtaja: do 27.000 o/min 6 nivoa brzine - P...
5.499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
BRUSILICA ČEONA DREMEL 3000+5 KOM PRIBORA
7.660,00 RSD
Pročitajte

Čeone brusilice su efikasno rešenje za privatnu i profesionalnu upotrebu

Čeona brusilica je alat relativno manjih dimenzija kojim može da se obavlja veliki broj poslova, odnosno alat koji ima širok spektar primene u raznim oblastima rada. Na čeonu brusilicu možete dodati nastavake koji vam omogućavaju da obavljate razne vrste poslova. U zavisnosti od toga koji nastavak stavite na vašu mini brusilicu za metal, drvo i druge materijale, moći ćete da obavljate poslove poput sečenja, brušenja, oštrenja, poliranja, rezbarenja, zaglašivanja, i tome slično.

Mala brusilica sa velikim spektrom primene

Iako je manjih dimenzija, ovaj ručni alat je veoma efikasan u obavljanju brojnih procesa obrade. Štaviše, upravo to što je manjih dimenzija ga čini kompaktnim i zgodnim precizan i kvalitetan rad. Veoma su operativni i praktični, te ih možete držati jednom rukom dok radite. Mala brusilica se koristi na raznim materijalima, poput drveta, metala, stakla, i ostalim. Čeona brusilica spada u vrstu rotacionih alata. Izvor napajanja čeona brusilice može biti komprimovani vazduh, električni ili baterija, te svako može naći odgovarajuću čeonu brusilicu shodno svojim potrebama, bilo da je reč o profesionalnoj ili privatnoj upotrebi. U odnosu na klasične brusilice i vibracione brusilice, mala brusilica ima veči broj obrtaja.

Čeona mala brusilica omogućava preciznu obradu

Ovaj alat je neizostavno radno sredtsvo u radionicama, a neretko je i deo kućnog alata, zbog njegove jednostavne upotrebe i malih dimenzija. Sa ovim električnim alatom izvrsnih performansi možete da vršiti razne vrste obrade drveta, metala, kamena, stakla i drugih materijala, kao što je graviranje, rezbarenje, sečenje, brušenje, poliranje i ostalo. Zbog malih dimenzija i lakog rukovanja, male čeone brusilice pružaju veliku preciznost prilikom manevrisanja. Male  brusilice poput ovih su zgodne za zbog veće kontrole pokreta, što je veoma važno prilikom, na primer, procesa rezbarenja i graviranja. Ako su druge vrste brusilica bolje za velike površine, budući da svojim dimenzijama odgovaraju tim poslovima, onda je čeona brusilica dominantna kada je reč o preciznom radu na manjim površinama.