Baštenski alati

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cena
543 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Plasticni adapter od 1" za tri debljine creva
44,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Ašov špicasti - Dimenzija 210 x 295 mm
425,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Ašov presadivac sa drškom 150X365X1500mm
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Sklopiv - Cvrst - Dimenzije: · širina 150 mm · dužina 210 mm · dužina drške 38...
1.384,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Ašov pogodan za oivičavanje travnjaka i slične poslove - Dužina drške 0,95m
999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Visina 150cm - Posuda 10cm
575,00 RSD
Pročitajte

Vaša dvorišta, bašte, kao i poljoprivredna dobra, bolje će funkcionisati i lepše izgledati uz baštenske alate koje vam nudi Woby Haus. Od igle do lokomotive, odnosno od navoja za slavinu do kompletnog alata, nudimo vam apsolutno sve šta vam je potrebno za uređenje, održavanje i funkcionalno održavanje dvorišta i bašti.

Alati za baštu, kao i poljoprivredni alati, vas čekaju kod nas. Pronaći ćete proizvode vrhunskog kvaliteta koji će vam olakšati brojne poslove u baštama, dvorištima, kao i u njivama i velikim poljima pod zasadom. Neki od alata u ponudi su makaze za kalemljenje, kosilice na benzin, motorne testere, električne kosilice, sekire za cepanje drva i drugi neophodni alati. U ponudi imamo i svu neophodnu opremu i pribor, poput glave za trimer, lanaca za motorne testere, oštrača lanca motorne testere, i ostale.

Baštenski alati i oprema za sve vrste poslova

Woby Haus vam nudi širok asortiman baštenske opreme, od nastavaka i adaptera za slavine, različitih veličina, preko spojnica za slavine i creva, do creva potrebnih dužina i od različitih materijala. Svaki od proizvoda prilagođen je posebnim potrebama naših potrošača. Tu je i brojna propratna oprema, kao što su cerade, kolica sa motalicama, drvene i drške od drugih materijala, predviđene za budake, kose, grabilice, lopate... Očekuju vas ručni alati za baštu predviđeni za uređenje i održavanje malih i većih površina. 

Različite vrste i veličine lopata, baštenskih makaza, ašova, mačeta, olakšaće vam svakodnevne poslove, bilo da se radi o cvetnjacima, voćnjacima, povrtnjacima, vinogradima i drugim vrstama zasadnih polja. Uz kompletan baštenski alat nudimo i mnogobrojni pribor, kao i dodatnu opremu koja je vrhunskog kvaliteta i odgovarajuća za sav baštenski alat koji posedujete. Pored velikog izbora baštenske opreme i dodatne opreme za nju, nudimo i nešto za vaše uživanje u baštama i zelenim površinama, kao što su ljuljaške predviđene za korišćenje na terasama, balkonima i dvorištima. Pored ove ponude pogledajte i asortiman električnog alata i pneumatskog alata. A iz ponude izdvajamo električne trimere za travu.

Prodaja alata za baštu

Kompletnu ponudu baštenskog alata pronaći ćete na našem sajtu, kao i u Woby Haus radnjama. Kupovinu je moguće obaviti na licu mesta, ali i naručivanjem putem broja telefona, kao i online poručivanjem uz mogućnost besplatne dostave za iznose iznad 3000 RSD.