PUNJAČI AKUMULATORA

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
5 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Izlazni napon: 12 / 24 V - Struja punjenja: 32A / 35A - Indika...
13.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
-Napon 230 V I 50 Hz -Napon punjenja 12 V -Struja punjenja 2A/4A -Za akumulatore 3 -...
4.949,00 RSD
Sačuvano u omiljne
-Napon 230 V I 50 Hz -Napon punjenja 12 V -Struja punjenja Min. (arith./eff.) - Max. ...
8.249,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Izlazni napon: 12 V - Struja punjenja: 12 A max
5.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Izlazni napon: 12 V - Struja punjenja: 5 A max - Pažnja:Uredaj...
3.499,00 RSD
Pročitajte

Punjači za akumulator su od ključnog značaja za održavanje optimalnog rada vašeg vozila, osiguravajući da je vaš akumulator uvek napunjen i spreman za put.

Naši punjači za akumulatore dolaze u različitim specifikacijama kako bi odgovarali različitim potrebama i situacijama. Napajanje od 230V, pruža vam fleksibilnost da koristite ispravljač za akumulator gde god da se nalazite. Izlazni napon se kreće od 12V do 24V, što omogućava punjenje širokog spektra akumulatora, od motocikala do kamiona.

Punjač za akumulator za svaki dan

Svaki uređaj u našoj ponudi dolazi sa indikatorima napunjenosti, koji vam omogućavaju da lako pratite status punjenja vašeg akumulatora. Ovo je odlična funkcionalnost koja vam omogućava da izbegnete preterano punjenje i potencijalnu štetu na vašem akumulatoru.

Za one koji se suočavaju sa hladnim vremenom ili sa akumulatorima koji su često ispražnjeni, nudimo punjače sa ugrađenim starterima motora. Ova funkcionalnost omogućava vam da brzo pokrenete svoje vozilo čak i kada je akumulator ispražnjen.

Struja punjenja naših punjača varira od 2A do 35A, u zavisnosti od modela, što omogućava prilagođavanje brzine punjenja prema potrebama vašeg akumulatora. Ovo osigurava efikasno i sigurno punjenje bez obzira na kapacitet akumulatora.

Bezbednost je naš prioritet, pa su naši punjači za akumulatore dizajnirani sa različitim kategorijama zaštite. Neki od njih uključuju zaštitu od prenapona, preteranog punjenja, kratkog spoja i obrnutog povezivanja.

Digitalni punjač za akumulator

Digitalni punjači za akumulatore su tehnološki napredna rešenja koja pružaju precizno i efikasno punjenje. Oni koriste mikroprocesorsku kontrolu za optimizaciju procesa punjenja, što ih čini efikasnijim i bezbednijim od tradicionalnih punjača.

Ključna prednost digitalnih ispravljača je njihova inteligentna funkcionalnost. Ovi uređaji su dizajnirani da automatski očitavaju nivo napunjenosti akumulatora i prilagode struju punjenja prema potrebi. Ovo ne samo da omogućava efikasnije punjenje, već i pomaže u produženju životnog veka akumulatora, sprečavajući preterano punjenje ili duboko pražnjenje.

Većina digitalnih punjača takođe ima ugrađene LCD ekrane ili LED indikatore koji pružaju informacije o procesu punjenja. Ovi ekrani mogu prikazivati važne informacije poput trenutnog nivoa napunjenosti, struje punjenja, i statusa punjenja. Ovo omogućava korisnicima da imaju potpunu kontrolu nad procesom punjenja i lako prate napredak.

Dodatno, digitalni punjači za akumulatore često dolaze sa više režima punjenja, uključujući režim održavanja, režim za duboko ispražnjene akumulatore, i čak režim za reanimaciju akumulatora.

Bezbednost je takođe ključna karakteristika digitalnih punjača. Mnogi od ovih uređaja imaju ugrađene sigurnosne funkcije poput zaštite od prenapona, zaštite od obrnutog polariteta i automatskog isključivanja, čineći ih sigurnim za upotrebu.