DRŽALJE I ŠTAPOVI

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
65 proizvoda
Sačuvano u omiljne
LUX
- 1600 mm x 24 mm
599,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Materijal: jasen - Dužina: 360 mm
329,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Materijal: jasen - Dužina: 700 mm
691,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Materijal: jasen - Dužina: 900 mm
889,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Dužina 1500 mm - Metalna drška
1.269,00 RSD
Sačuvano u omiljne
LUX
- Dužina drške 150 cm
2.799,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Drška za ašov i lopatu - Dužina 1200 mm
449,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Dužina: 1200 mm
449,00 RSD
Pročitajte

U svakoj bašti gde se uzgaja paradajz, pritke i kolje su ključne za zdrav rast i berbu. Kvalitetne držalice osiguravaju optimalnu upotrebu, efikasnost i dugovečnost alata, zbog čega ovi esencijalni proizvodi čine temelj svake produktivne bašte. U našoj ponudi se nalazi veliki izbor pritki za paradajz, držalja za različite alate, kao i motke za barjak.

Kvalitetne pritke za paradajz

Pritke za paradajz su neophodne kako bi paradajz pravilno rastao. One pružaju potrebnu potporu biljkama, omogućavajući im da rastu uspravno i zdravo. Korišćenje pritki olakšava berbu plodova i smanjuje rizik od bolesti koje mogu nastati usled kontakta ploda sa tlom. Uz pravilnu upotrebu i postavljanje, pritke za paradajz mogu značajno poboljšati prinos i kvalitet plodova. Obično se izrađuju od plastike, a u ponudi su štapovi za biljke u više dimenzija. Pogledajte i makaze za orezivanje, možda vam zatrebaju.

Kolje za paradajz

Kolje za paradajz su slične pritkama, ali su obično izrađene od čvršćih materijala i dizajnirane da pruže jaču potporu biljkama. Kada su u pitanju PVC kolje za paradajz cena je različita, što znači da postoji širok spektar opcija dostupnih za baštovane različitih budžeta. Kolci za paradajz su posebno korisni za teže sorte paradajza koje mogu imati veće plodove. Pravilno postavljanje kolja može osigurati da vaše biljke paradajza ostanu zdrave i produktivne tokom cele sezone. Dok su štapovi za paradajz popularni izbor među poljoprivrednicima, štap za biljke i štapovi za cveće su popularni izbor među baštovanima. 

Držalica za sekiru i ostale alate

Omogućavaju korisnicima da bezbedno i efikasno koriste sekiru i druge alate. Kvalitetna držalica pruža dobar grip i smanjuje rizik od povreda tokom upotrebe. Pored sekira, držalice se često koriste i za druge alate, kao što su lopate, krampovi i slično. U ponudi su držalice od drveta i metala. Bilo da zamenjujete stariju držalicu ili tražite novu za novi alat, važno je odabrati onu koja je čvrsta, udobna za rukovanje i izrađena od kvalitetnih materijala.