STRUGOVI GLODALICE I PRIBOR

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 400 W - Broj obrtaja vretena: 850-2510 /min (4 brzine...
18.499,00 RSD
Pročitajte

Ukoliko ste u potrazi za idealnom mašinom za vašu radionicu, na pravom ste mestu. Predstavićemo vam različite vrste strugova, njihove primene i tehničke specifikacije, kako biste lakše doneli odluku o pravom izboru za vas.

Osnovna razlika između strugova za drvo i strugova za metal leži u njihovoj nameni i načinu na koji obrade materijale. Strugovi za drvo su dizajnirani za obradu mekših materijala, kao što su drvo i plastika, dok su strugovi za metal izrađeni za obradu čvršćih materijala, kao što su čelik, aluminijum i mesing.

Strugovi za drvo

Strugovi za drvo nalaze primenu u različitim industrijama, kao što su proizvodnja nameštaja, građevinarstvo i umetnost. Specifikacije strugova za drvo koje bismo želeli da istaknemo uključuju: Napon: Obično 220-240V za manje modele i 380-400V za veće; Snaga: oko 400w; Broj obrtaja vretena: U rasponu od 850 do 2510 obrtaja u minuti; Maksimalna dimenzija materijala za obradu: Može varirati u našoj ponudi su modeli 1000x350mm; Težina: Od 30 kg za manje modele do nekoliko stotina kilograma za veće.

Pogledajte i ponudu glodalica za drvo, kao i vibracionih brusilica za drvo.

Strugovi za metal

S druge strane, strugovi za metal koriste se u mnogim industrijama, uključujući automobilsku, vazduhoplovnu, brodograđevinsku i proizvodnju mašinskih delova. Specifikacije strugova za metal koje treba imati na umu su:

Mrežni napon: Tipično između 380 i 480V- U ponudi je model od 230V; Raspon metričkog navoja: U rasponu od 0,5 do 2.5 mm; Snaga: 400W - u ponudi; Maksimalni prečnik i dužina: U zavisnosti od modela, prečnik može biti od 100 mm do 1 m, a dužina od 500 mm do nekoliko metara; U ponudi je model 180mm prečnik, 300mm dužina. Preciznost: Obično u rasponu od 0,01 do 0,001 mm;

Nadamo se da bolje razumete razlike između strugova za drvo i metal, kao i njihove tehničke specifikacije i primene u različitim industrijama. Bez obzira na to da li ste profesionalac ili entuzijasta, odabir pravog struga za vaše potrebe može značajno unaprediti vaš rad i omogućiti vam da postignete odlične rezultate u svim projektima.

Pre nego što se odlučite za kupovinu struga, razmotrite koje materijale želite da obrađujete, koliko prostora imate na raspolaganju i koliko ste spremni da investirate. Takođe, ne zaboravite da je kvalitet alata i pouzdanost proizvođača ključni faktor u odabiru.