ZAVRTAČI I ODVRTAČI ELEKTRIČNI

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230 V - 50 Hz - Snaga: 450 W - Broj obrtaja: 0-2600 /min - Prihvat alata: 1...
8.773,00 RSD
Pročitajte

Udarni odvijači na struju

Ukoliko sastavljate nameštaj, kačite na zid sliku ili pak pričvršćujete neki šraf, električne šrafilice su pravi pomoćnici u takvim poslovima. Ovi praktični električni alati, prema funkcijama, zauzimaju mesto između električnih bušilica i ručnih šrafcigera. Veoma su laki za upotrebu i pogodni u brzom zavrtanju ili odvrtanju velikog broja šrafova.

Ove šrafilice na struju zgodne su za korišćenje i u skučenim prostorima, na mestima koja se ne mogu lako dohvatiti. Jednostavno ugrađuju i odvrću šrafove koji ne zahtevaju veliki obrtni momenat. Ovim alatima se rukuje u raznim industrijskim i majstorskim poslovima, a korisni su i za kućne radove.

Upoređujući ih sa običnim šrafcigerima, može se videti da su električni odvijači šrafova dosta efikasniji. Rad električnim šrafilicama je brži i zanimljiviji, a rezultati rada besprekorni.

Električni udarni odvijači

Postoje i odvijači, koji rade na struju i pogodni su za teže i osetljivije radove. Koriste ih profesionalci, koji se bave industrijskom delatnošću, kao i svi majstori, kojima je potreban alat velike snage odvrtanja.

To su udarni električni odvijači šrafova. Lako se koriste zbog kompaktnog dizajna. Odgovaraju svakom položaju u kojem radite, ne zahtevajući nikakav napor ili opasnost pri upotrebi.

Ovi električni alati imaju veliku snagu i proizvode rotacione udarce pri linearnom kretanju velikih šrafova. Na taj način mogu lako i brzo da odvrću šrafove različitih dimenzija. Udarni električni odvijači najčešću upotrebu imaju u automobilskoj industriji, kao i u ostalim industrijama, pogotovu u građevinskoj. Za razliku od klasičnih šrafilica, električne šrafilice rade na struju i nemaju autonomiju. Pogledajte ponudu Bosch šrafilica i Bosch bušilica.

Proizvođači električnih odvijača

Na tržištu se može naći veliki izbor šrafilica na struju. Razlikuju se po načinu primene, funkcijama, brendu, kvalitetu. Neki od brendova ovih alata su:Metabo, Womax i drugi, poznati proizvođači udarnih odvijača na struju.

Da biste uradili bilo koji posao kako treba, pogotovo ako ste profesionalac, treba da koristite kvalitetan alat. Uprkos velikom izboru, možete pogrešiti i kupiti električni odvijač manjeg kvaliteta. Zbog toga, obratite pažnju kada birate ovaj alat. Informišite se o njegovim specifikacijama i načinu primene, kako biste izabrali onaj pravi.