ELEKTRIČNE TESTERE

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230V~50Hz - Snaga: 750W - Dužina mača: 200 mm - Br.obrtaja bez opterećenja:...
9.549,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230V~50Hz - Snaga: 1600W - Dužina mača: 350 mm - Br.obrtaja bez opterećenja...
6.999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230V~50Hz - Snaga: 2000W - Dužina mača: 400 mm - Br.obrtaja bez opterećenja...
8.749,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 230V~50Hz - Snaga: 2400W - Dužina mača: 400 mm - Br.obrtaja bez opterećenja...
9.999,00 RSD
Pročitajte

Snažne testere na struju za profesionalce i početnike

Kada birate električnu testeru za drvo, bitno je obratiti pažnju na specifikacije koje odgovaraju vašim potrebama. Napon električne lančane testere, snaga motora, dužina mača, brzina lanca, broj obrtaja, zahvat reza su samo neke od specifikacija koje treba uzeti u obzir. Woby Haus nudi modele sa različitim specifikacijama i karakteristikama, kako bi pronašli idealan model za vaše potrebe.

Benefiti električnih testera su mnogobrojni. Takođe, električne motorne testere su tiše i manje štetne za okolinu od drugih vrsta, što ih čini idealnim za upotrebu u okruženjima koja zahtevaju manju buku i manje zagađenje.

Iako postoje i druge vrste testera, poput benzinskih i akumulatorskih, električne motorne testere na struju su bolje jer su lakše i manje bučne od benzinskih, a istovremeno su moćnije od akumulatorskih. Jednostavne su za održavanje i ne zahtevaju posebne veštine za korišćenje, što ih čini idealnim izborom za sve ljude koji traže praktičnu i efikasnu testeru na struju za svoje potrebe. Kao i za početnike i osobe koje nisu iskusne u rukovanju motorki.

Na našoj stranici, možete pronaći najbolje modele električnih testera po vrlo konkurentnim cenama. Imamo širok izbor testera na struju, tako da možete izabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Naručivanje je jednostavno i brzo, a dostava je besplatna za sve porudžbine preko 2000 RSD.

Uzmite u obzir da nepravilna upotreba električnih motornih testera može biti opasna i stoga preporučujemo da se upoznate sa uputstvima za upotrebu i sigurnosnim merama pre nego što je upotrebite. Kod nas možete kupiti sve neophodne pribore za testere, poput oštrača lanca za testere. Kao vid zaštite, preporučuje se nošenje radnih cipela.

Karakteristike električne testere za drvo

Naša ponuda uključuje testere na struju koje rade na naponu od 220-240V. Snaga motora se izražava u vatima (W), a ona određuje snagu i njen kapacitet za sečenje različitih materijala. Naša ponuda uključuje modele koji se kreću u rasponu od 750W do 2500W. Električne testere za grane su manje i imaju manje snažan motor, obično oko 750W.

Dužina mača je takođe veoma bitna specifikacija koja određuje maksimalnu debljinu materijala koji se može seći. El. testere dolaze sa mačevima različitih dužina, od 35cm do 45cm. Brzina lanca električne lančane testere izražava se u metrima u sekundi (m/s) i takođe ima važnu ulogu u brzini i preciznosti sečenja. Naši modeli se kreću u rasponu od 11m/s do 13m/s.

Broj obrtaja se izražava u obrtajima u minuti (rpm) i predstavlja brzinu kojom se okreće lanac. Naši modeli dolaze sa brojem obrtaja od 6300rpm do 7000rpm. Zahvat reza određuje maksimalnu dubinu sečenja testere. Naši modeli imaju zahvat reza do 375mm.

Električne testere za drvo ne zahtevaju gorivo, ali imaju svoje limite u pogledu dužine kabla za napajanje i koriste ulje. Zato naša ponuda uključuje modele sa kablovima dužine od 3m do 4m, kako biste mogli da radite udobno i bez ometanja.

Ako se u potrazi za klasičnim baštenskim alatima, onda su makaze za orezivanje naša preporuka. Ili, ako vas interesuje, pogledajte ponudu električnih trimera za travu.