Proizvode koje želite da poručite putem internet prodavnice, možete platiti na više načina:

  • plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke,

  • platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu,

  • uplatnicom u pošti ili banci.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.wobyhaus.co.rs plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe D Express koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje uplatnicom u pošti ili banci

Za porudžbine čije se plaćanje vrši uplatom u banci ili pošti, ili putem e-banking-a, rok za uplatu je 3 radna dana nakon što dobijete instrukcije za uplatu na Vaš e-mail. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. Ovo je ujedno i najsporiji vid poručivanja, pošto je neophodno da prođe par dana pre nego što se steknu uslovi za slanje porudžbine.

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

  • broj kartice,
  • datum isteka,
  • CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko sajta www.wobyhaus.co.rs mora ispunjavati sledeće uslove:

  • isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini;
  • samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo Vam uspešnu kupovinu!

 

S poštovanjem,                                  
Vaš Woby Haus