WOMAX | AGREGATI

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cena
womax
2 proizvoda
Sačuvano u omiljne
AGREGATI 76610000
Motor: Vrsta motora: Benzinski, 4-taktni OHV, jednocilndricni, vazdušno hladeni Snaga m...
28.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
AGREGATI 76650200
Motor: Vrasta motora: Benzinski, 4-taktni OHV, jednocilndrični, vazdušno hlađeni Snag...
73.199,00 RSD
Pročitajte

Veliki izbor agregata za struju različitih specifikacija i snage. Ovi generatori su prenosni i idealni ako tražite rešenje koje će vam pružiti sigurnost i podršku u svakoj situaciji, od iznenadnih prekida struje do potrebe za energijom na mestima bez pristupa električnoj mreži, naši agregati su pravi izbor za vas.
Mogu koristiti u kući ili vikendici, a pre korišćenja proverite da li kućni elektronski uređaji mogu da rade na agregatu, kako ne bi došlo do problema. Prodaja agregata za struju se vrši putem našeg online shopa ili u prodavnici.

Benzinski agregati za struju - vaš pouzdan partner

Benzinski agregati su izuzetno prilagodljivi i idealni su za širok spektar primena, od kućne upotrebe do profesionalnih zadataka. Oni su nezamenljivi u slučajevima kada je potrebna hitna struja - bilo da se radi o održavanju osvetljenja i toplote u domu, napajanju alata na gradilištima, ili o očuvanju normalnog funkcionisanja vašeg doma tokom nepredviđenih nestanaka struje. 

Lakoća upotrebe i održavanje čini benzinske generatore za struju pogodnim za svakodnevno korišćenje, u poređenju sa ostalim agregatima za struju, benzinski su često ekonomičniji i jeftiniji.

Karakteristike generatora za struju

Snaga i rerformanse: Naši agregati pružaju različite nivoe snage, od 2.1 do 9.6 kw, sa motorima zapremine od 93 do 389 kubika.
Kapacitet rezervoara: Sa rezervoarima za gorivo koji mogu držati od 6l do 25 litara, i rezervoarima za ulje kapaciteta 0.3 do 1.1 litara, naši agregati garantuju produženo vreme rada i manje učestalo održavanje.
Napon: Spremni da podrže vaše uređaje, naši agregati pružaju stabilan napon od 230 V, odličan za različite potrebe i zadatke.
Trajanje rada: Neprekidan rad motora od 5 do 10 sati, u zavisnosti od vrste agregata. 
Prenosivost: Lako su prenosivi prenosivi, sa praktičnim točkovima i ručkama, naši agregati su vaš pouzdani izvor energije na terenu. Teže od 32kg pa naviše.
Sigurnosne karakteristike: Svi modeli opremljeni sigurnosnim funkcijama koje vas štite od bilo kakvih rizika tokom upotrebe. Određeni modeli imaju i IP23 zaštitu.

Kako odabrati pravi agregat za struju?

Pri odabiru pravog agregata, ključno je proceniti ukupnu snagu svih uređaja koje planirate napajati i dodati dodatnih 20-30% na tu vrednost kao rezervu. Razmislite i o veličini rezervoara za gorivo. Važno je odabrati odgovarajući napon i fazu (jednofazni ili trofazni) u skladu sa zahtevima vaše opreme. Ako generator za struju često premeštate, potražite model koji je lako prenosiv, sa točkovima i ručkama. U obzir treba uzeti i nivo buke, posebno ako će se agregat koristiti u stambenim objektima. ​​Dodatne funkcije poput digitalnih displeja i USB portova mogu pružiti veću funkcionalnost. Agregati trebaju da se pravilno održavaju, a savet je koristiti perač pod pritiskom, samo kada je isključen agregat!