BUŠILICE I ZAVRTAČI AKU.

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Kolekcije
Prikažite više
Cena
1 - 2.000 RSD
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
- Napon baterije 12V - Kapacitet: 2000 MAh
1.699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Napon: 220-240V ~ 50/60Hz,0.3 A - VDE utikač sa 1.8 m dužinom kabla
599,00 RSD
Pročitajte

Aku bušilice i šrafilice visokog kvaliteta za razne namene

Akumulatorske ili aku bušilice su višenamenski alat koji je značajan deo opreme i za kućnu upotrebu i za majstore, odnosno, profesionalnce koji ga koriste u svakodnevnom radu. Aku šrafilice i bušilice u ponudi su izuzetno korisne i kao takve su jedan od najrasprostranjenijih alata koji imaju u svojoj garaži ili radionici i profesionalci i amateri. U zavisnosti od toga za koje vam je namene potrebna bušilica ili aku šrafilica, odabraćete onu sa manjom ili većom snagom i obrtnim momentom.

Šrafilice i bušilice na baterije za kućnu i profesionalnu upotrebu

Za sve one koji u svom poslu koriste aku bušilice, u ponudi imamo veliki broj brendova među kojima su najpoznatiji Bosch i Womax. Bosch aku bušilice i Womax aku bušilice za profesionalnu upotrebu odlikuju izvrsne mehaničke karakteristike koje garantuju da će vam bušilica trajati dugo i obavljati funkciju na najbolji mogući način. Profesionalne aku bušilice sa odličnim kapacitetom baterije i ostalim karakteristikama poput jačine, brzine obrtaja bez opterećenja za brzinu I i brzinu II, maksimalnim obrtnim momentom i mnogim drugim karakteristikama čini ovaj alat pravim izborom za profesionalni rad. Opremljene su kvalitetnim i dugotrajnim baterijama, koje će uz pravilno punjenje i korišćenje veoma dugo trajati. Praktične su u mogu se okačiti na pojas za alat. Vreme punjenja aku bušilice ili šrafilice će zavisiti od modela do modela, kao i od načina korišćenja. Pogledajte izbor električnih Bosch bušilica i Bosch pneumatskih čekića.

Aku odvijači, bušilice i dodatna oprema

Pored akumulatorskih bušilica, u ponudi imamo i aku šrafilice, odnosno, aku odvijače, alat koji upotpunjuje opremu za profesionalni rad koji uključuje zavrtanje i odvrtanje šrafova. Bosch aku bušilice se nalaze u našoj ponudi u raznim modelima sa različitim nivoima jačine i katakteristikama, tako da će svako moći da nađe pogodan alat za sebe shodno svojim potrebama.

Pored navedenog, u kategoriji celokupne ponude pod nazivom pribor za akumulatorski alat možete naći dodatnu opremu za potpunu funkcionalnost kupljenog alata, kao što su baterije za bušilice, odnosno, punjače za bušilice ili pneumatske čekiće.

Fleksibilne i praktične aku bušilice i šrafilice

Akumulatorske bušilice i šrafilice su veoma pogodne za rad budući da nemaju kabl, jer vas ni na koji način ne ograničavaju. To je osnovna prednost akumulatorskih nad električnim bušilicama. Zbog te prednosti, akumulatorska bušilica je idealan alat za terenski rad, gde nije baš pogodno kada ste ograničeni dužinom kabla. Stoga su aku bušilice, kao i aku šrafilice koje rade na bateriju odlično rešenje u kojem istovremeno dobijate funkcionalnost i praktičnost. Pogledajte i ponudu električnih odvijača ili gerova za drvo, a ukoliko se spremate za prolećnu sezonu, nemojte propustiti da pogledate ponudu motornih testera, električnih kosilica, kosilica za travu i makaza za orezivanje voća. Prilikom rada sa svim ovim alatima preporučljivo je koristiti radne rukavice.