Saveti
26.03.2018.

Rastegljivo crevo

Teška plastična creva mogu zauvek da se zaborave i zamene nečim mnogo lakšim i praktičnijim. Woby Haus vam nudi rešenje - rastegljivo crevo koje se može spakovati bilo gde pa čak i u malo veći džep.

Rastegljivo crevo

Zalivanje cveća na terasi, bašte ili travnjaka deo je svakodnevice. Lepota i zdravlje biljaka zavise od redovnog zalivanja. I sami znate kako može biti zamorno zalivanje klasičnim, plastičnim crevima. Ona su teška, zauzimaju puno prostora, lako se savijaju i pucaju pa je potrebno uložiti dosta napora da uopšte počnete s poslom. A kada i počnete, često se dešava da crevo zakači saksije ili baštenski nameštaj i napravi nepotrebnu štetu. Na kraju, kada se crevo spakuje, zauzeće prostor koji se može iskoristiti za nešto praktičnije.

Rešenje za zalivanje

Sada je moguće izbeći sav taj napor i sprečiti moguće štete. Teška plastična creva mogu zauvek da se zaborave i zamene nečim mnogo lakšim i praktičnijim. Woby haus vam nudi rešenje - rastegljivo crevo koje se može spakovati bilo gde pa čak i u malo veći džep. Ovo crevo je teško svega pola kilograma i kada je savijeno može celo da stane u šaku. Napravljeno je na principu harmonike i neprimetno je gde god da se odloži.

Rastegljivo crevo dolazi u kutiji dimenzija 26x9,5x12cm

 

Dužina je važna

Onog momenta kada se priključi na vodu samo se istegne do fantastičnih 15 metara. Sklopljeno crevo dugo je svega pet metara. Dakle, rasteže se tri puta u odnosu na početnu dužinu. Crevo je lagano i izdržljivo pa se nikada neće prelomiti, presaviti ili uplesti. Drugim rečima, dok zalivate neće rušiti stvari koje se nalaze u bašti ili na terasi. Ako je potrebno još duže crevo vrlo jednostavno se mogu spojiti dva, pomoću brzih spojki, i za par sekundi možete imati 30 metara dugo crevo za zalivanje. Toliko je jednostavno i praktično da i deca mogu da ga koriste i uživaju u zalivanju bašte.

Rastegljivo crevo PRE i POSLE puštanja vode

 

Početni položaj

Upotrebljivo je čak i u stanovima. Nema potrebe da sipate vodu u posude za zalivanje i radite to više puta. Dovoljno je da se ovo lagano crevo priključi na česmu i biljke su zalivene za tren. Onog momenta kada se isključi voda ono se automatski vraća u početni položaj. Jednostavno ga spakujte i odložite.

 

Sačuvano u omiljne
MOPOVI I METLE 0290497
- Cistac podova sa prskalicom 128cm - Zapremina prskalice 560ml
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
- Prskalica za fasadu - Najbolji i najbrži nacin za nanošenje cementa koji ce omoguciti...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.399,00 RSD

Ostavi komentar

Slični članci

26.
Mar.
2018.
Saveti
Najčešće greške, kada je zalivanje u pitanju, jesu neadekvatno vreme i količina vode.